Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Torrent, disposat a defensar Jordi Sànchez davant del Tribunal Europeu dels drets Humans

El president del Parlament, Roger Torrent, està disposat a recórrer a les instàncies judicials europees la decisió del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, de denegar tant la llibertat de Jordi Sánchez com un el permís per assistir a si investidura prevista per al propers dilluns 12 de març a la cambra catalana, segons fonts parlamentàries.

Les mateixes fonts han recordat aquest divendres que Torrent “ja va anunciar que s’esgotarien totes les vies per defensar els drets dels diputats i la sobirania del Parlament”. En aquest sentit, -asseguren les fonts- el president ja va apuntar que “es recorrerà a Europa, al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH), per defensar els drets de participació política de Jordi Sànchez”.

Comentaris

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aneu a la barra d'eines