Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Xavier García Albiol, envoltat i increpat a Badalona mentre repartia quatre roses

El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha estat increpat aquest dilluns a la tarda a Badalona. García Albiol ha anat a repartir roses a la Fira de Sant Jordi de Badalona i centenars de persones l’han envoltat mentre cridaven “Fora, fora”, “Llibertat presos polítics” i “Els carrers seran sempre nostres”.

Albiol, que va ser alcalde de Badalona entre el 2011 i el 2015, era a la plaça repartint roses quan els manifestants han començat la protesta, que ha omplert la plaça de l’Ajuntament i el carrer Francesc Layret. Entre els crits que han proferit al president del PP català, hi havia els de “Provocador”, “A Badalona ets una vergonya” i “Fora feixistes dels nostres barris”.

Publicada por Xavier García Albiol en Lunes, 23 de abril de 2018

Publicada por Xavier García Albiol en Lunes, 23 de abril de 2018

Comentaris

Comments are closed.

Aneu a la barra d'eines